Jill Spijkers

Jill

Spijkers

Nijmegen

🇳🇱 Netherlands

Telephone

Contacts

Ranking

Member

7 awards left until the Senior Member

111th place in Netherlands

With us

6 months

Studio Name

Studio Pure4You

Let's capture love


Jullie zijn verloofd en gaan trouwen! Allereerst van harte gefeliciteerd. De voorpret kan dus beginnen. Dat het een mooie dag gaat worden met veel liefde staat vast.
Laat deze bijzondere dag dan ook vastleggen door de bruidsfotograaf van Photos by Jill, die op jullie grote dag de mooie en onbewaakte momenten op een liefdevolle, spontane en ontzorgde manier met oog voor detail vastlegt.
De stijl die vaker bij Photos by Jill benoemd wordt, is romantisch, spontaan, sfeervol en echte kleuren

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf die niet alleen jullie mooiste momenten maar ook de spontane onverwachte momenten van jullie trouwdag vastlegt?
Een vriendelijke en zorgvuldige bruidsfotograaf die zorgt voor de juiste klik.
Eén die let op details en graag met jullie meedenkt, die gaat voor het perfecte plaatje zonder dat jullie moeten poseren en jullie geheel jezelf zijn. Een bruidsfotograaf die jullie grote dag op een romantische, spontane, sfeervolle wijze met behoud van echte kleuren vastlegt. Met de juiste aandacht voor jullie gasten. En één die geschikt is voor elk passend budget: zoek dan niet verder

Winning photos

Windows are not just for looking through; they also offer a unique opportunity for reflection. Window reflections can add a touch of magic to any space.

108th Collection

Just walking towards the place we had in mind, in a split-second I turned myself to the bridal couple. And I noticed this beautiful and spontaneous scenery, in which the groom gallantly helped the bride walking down the stairs. But precisely at that moment, where the contrast between light and dark was so stunning.

107th Collection

Autums sunset

106th Collection