Oliver Verheij

Oliver

Verheij

Doetinchem

🇳🇱 Netherlands

Also serving:

Arnhem (Netherlands)

With us

4 years

Studio Name

Weddingpics

Dichtbij, puur, persoonlijk, documentair en storytelling zijn de trefwoorden waarmee je mijn bruidsreportages het beste kunt omschrijven.

Mijn naam is Oliver Verheij. Ik vind bruiloften te gek! Ik hou van alle bijzondere, emotionele, liefdevolle en grappige momenten op zo’n dag en ga er 100% voor om dit zo mooi mogelijk vast te leggen.

Ik ben fulltime fotograaf en gespecialiseerd in storytelling trouwreportages en maak daarnaast de mooiste romantische weddingshoots? Het is mijn passie om het mooiste aandenken te maken van jullie huwelijk.

Ik leg alle bijzondere momenten van een bruiloft op verhalende wijze vast. Het kenmerkende aan mijn benadering is dat mijn bruidsreportages dichtbij, persoonlijk, authentiek & puur zijn. Storytelling op zijn best! Met de beste foto’s zullen jullie de mooiste dag steeds weer opnieuw beleven.


Fotografie is altijd al een grote passie van mij geweest. Sinds 2007 ben ik professioneel bezig met fotografie. In het begin heb ik van alles gefotografeerd, maar na mijn opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn heb ik mij gespecialiseerd in trouwfotografie. Veel prachtige bruiloften later ben ik nu professioneel en ervaren trouwfotograaf.

Samen met een second shooter uit mijn team kan ik jullie bruiloft vanuit verschillende oogpunten vastleggen, dat maakt het verhaal van jullie mooiste dag nog mooier en completer.

Foto’s zijn fantastisch en een must voor elke bruiloft, maar met geluid en bewegend beeld maken ze de herinnering aan jullie mooiste dag nog veel intenser. .

Gedurende jullie bruiloft kunnen we daarom ook video- en audio-opnames maken. Deze opnames monteren we samen met de foto’s in een videoclip van ca. 2-3 minuten. Hiermee zullen jullie de dag steeds opnieuw beleven. Op de meest intense en mooie manier.

Willen jullie meer weten? Ik beantwoord jullie vragen graag tijdens een vrijblijvend kennismaking.

Winning photos

A beautiful summer day comes to an end with a beautiful sunset. A perfect end to a perfect day.

96th Collection

In this beautiful silhouette shot, the focus is on the shape of the bridal couple and the striking tree.

96th Collection

With the bridal couple in the center, I took a great atmospheric photo due to the colored lighting.

95th Collection

I took this photo with sunset during the evening party.
The silhouettes also come into their own in this way.

95th Collection

During the party, when the sky is beautiful, I asked the couple to go outside with me. At the parking lot of the venue I took this awesome picture.

94th Collection