Sherine Zwaga

Sherine

Zwaga

Amsterdam

🇳🇱 Netherlands

Contacts

Ranking

Member

7 awards left until the Senior Member

77th place in Netherlands

With us

3 months

Als documentair en storytelling fotograaf draait het bij mij om het vastleggen van het echte verhaal en de sfeer van de dag. Het verhaal van de liefde, dat gebeurt op jullie bruiloft. Een dag waarin emoties de hoofdrol spelen. Als een kameleon meng ik mij tussen jullie gasten en schiet ik op de juiste momenten dé foto. 

Om het gehele verhaal vast te kunnen leggen, ben ik er vanaf het moment dat jullie dag aanbreekt en jullie jezelf klaarmaken voor de grote dag, tot en met de losgaande voeten op de dansvloer. Believe me, dit wil je vastgelegd hebben.

Alle foto's worden in dezelfde stijl nauwkeurig nabewerkt zodat het één geheel vormt. Deze ontvangen jullie in een online galerij en bij al mijn pakketen zit een luxe trouwalbum. Mijn stijl wordt beschreven als puur, warm en sfeervol. 

Zelf ben ik een echte outdoor fanaat en ben dan ook het liefste de hele dag buiten om nieuwe avonturen te beleven. Dus mochten jullie een mega gave trouwlocatie in de natuur of zelfs in het buitenland in gedachten hebben, ik ga graag mee om jullie avontuur onvergetelijk te maken. 

Het lijkt mij een eer om jullie verhaal van de liefde te vereeuwigen en uiteindelijk te overhandigen in een prachtig luxe trouwalbum waarin jullie zullen verdwalen als de hoofdpersonen van jullie eigen love story. 

Willen jullie het echte verhaal van jullie dag voor altijd kunnen herbeleven? Twijfel dan niet en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Want het aller belangrijkste is de klik tussen ons, pas als die goed is gaan we verder kijken. 

Want, Sher Takes Care

Sherine

Winning photos

Feeling the love in every piece of your body. Feeling the pure connection of love, that's why people get married. To share this way of feeling. This adventurous couple got married and shared their love in the beautiful white mountains of the Dolomites in Italy.

99th Collection

This intimate wedding in The Dolomites showed me the most important thing about marriage: the connection between two people. I could feel the love of this lovely couple through every photo. Their love for each other, for their loved ones and for nature.

98th Collection