Monique Van Falier

Monique

Van Falier

Capelle aan den IJssel

🇳🇱 Netherlands

Also serving:

Rotterdam (Netherlands)

Ranking

Member

5 awards left until the Senior Member

83rd place in Netherlands

With us

1 year

Studio Name

Moniquevanfalier Fotografie

Mijn naam is Monique en toen vrienden gingen trouwen is mijn passie van fotografie geboren als trouwfotograaf. Wouw.. dit vind ik zo leuk en gaaf! Ik doe dit met al mijn passie. Ik geniet van de omgang met mensen en vooral op hun trouwdag! liefde, gezelligheid en alle spontane en onverwachte zelfs gekke momenten leg ik graag vast. Ik voel me super vereerd dit op deze creatieve en respectvolle manier mag fotograferen.
Mijn doel is nog heel veel mensen blij te mogen maken, en hun mooiste dag mag vereeuwigen, pas dan is mijn missie geslaagd.

Winning photos

Trouwdag op de Spaanse ambassade in Den Haag. In deze ruimte lag ons camera apparatuur , wat ons het idee bracht hier een setting te maken. Het bruidspaar koos 6 dierbare vrienden en met het glas in de hand klommen ze op de bar. Feestelijke foto waar we heel trots op zijn.

101st Collection

Waardering
Dit was een mooi moment van de dochter en de bruid , haar dochter die haar emotie niet meer kon verdringen na deze prachtige ceremonie.
#dankbaar #wedisson

98th Collection

WAARDERING
Vanmiddag opende ik mijn mail en zag dat ik wederom twee internationale Wedisson Award heb gewonnen! Nu met deze twee geweldige foto’s die ik tijdens de bruiloft van Edwin en Samira bij het mooie gemeentehuis in Delft maakte.

Naast de mooie recensies die ik altijd van bruidsparen ontvang op de trouwreportages die ik oplever, voelt het winnen van deze prijs als een ongekende waardering voor mijn werk.
#dankbaar #wedisson

98th Collection

Deze foto is gemaakt in de Corona tijd. Zo stoer dat dit bruidspaar Linda en Niek trouwden! Na de ceremonie , zonder mondkapje, mocht ik snel deze foto maken in het Raadhuis in Vught.

95th Collection

Trouwdag van Charlotte en Michel is dit een mooie Photo boots moment die we spontaan konden vastleggen. Deze heerlijke feeststemming zat er al vroeg in en eindigde tot laat in de avond.

89th Collection