Monique

Van Falier

Capelle aan den IJssel

🇳🇱 Netherlands

Also serving:

Rotterdam (Netherlands)

Ranking

Member

6 awards left until the Senior Member

54th place in Netherlands

With us

10 months

Studio Name

Moniquevanfalier Fotografie

Mijn naam is Monique en sinds vrienden gingen trouwen is mijn passie van fotografie geboren als trouwfotograaf. Dit vond ik zo leuk en gaaf! Ik doe dit ook heel graag! Ik geniet van het werken met mensen en vooral op een trouwdag, liefde, gezelligheid en alle spontane en onverwachte met soms gekke momenten leg ik dan vast. Ik voel me super vereerd dat ik dit ook op mijn eigen creatieve en respectvolle manier mag fotograferen.
Mijn doel is nog heel veel mensen blij te maken , pas dan is mijn missie geslaagd.

Winning photos

Waardering
Dit was een mooi moment van de dochter en de bruid , haar dochter die haar emotie niet meer kon verdringen na deze prachtige ceremonie.
#dankbaar #wedisson

98th Collection

WAARDERING
Vanmiddag opende ik mijn mail en zag dat ik wederom twee internationale Wedisson Award heb gewonnen! Nu met deze twee geweldige foto’s die ik tijdens de bruiloft van Edwin en Samira bij het mooie gemeentehuis in Delft maakte.

Naast de mooie recensies die ik altijd van bruidsparen ontvang op de trouwreportages die ik oplever, voelt het winnen van deze prijs als een ongekende waardering voor mijn werk.
#dankbaar #wedisson

98th Collection

Deze foto is gemaakt in de Corona tijd. Zo stoer dat dit bruidspaar Linda en Niek trouwden! Na de ceremonie , zonder mondkapje, mocht ik snel deze foto maken in het Raadhuis in Vught.

95th Collection

Trouwdag van Charlotte en Michel is dit een mooie Photo boots moment die we spontaan konden vastleggen. Deze heerlijke feeststemming zat er al vroeg in en eindigde tot laat in de avond.

89th Collection