Miriam Schouten

Miriam

Schouten

The Hague

🇳🇱 Netherlands

Ranking

Member

6 awards left until the Senior Member

100th place in Netherlands

With us

1 year

Studio Name

Miriam Schouten fotografie

Winning photos

Voor de fotoshoot gingen we naar een gave industriële locatie in Delft. Altijd een heerlijk moment om mooie foto’s te maken. Op een ongedwongen en spontane wijze. Voor het bruidspaar ook even een geniet momentje met elkaar. Even samen zijn met z’n tweetjes. Een uitje op je eigen bruiloft. Oké, ik ben er dan bij om de mooie foto’s te maken.
Dit bruidspaar heeft genoten van de fotoshoot en nog meer van elkaar.

104th Collection

Wat een geweldige bruiloft was dit! Einde van de middag was er een champagne proeverij. Het bruidspaar sabreerde elke een champagne fles en werden geridderd als Sabreur. Uiteraard werden de open flessen leeggedronken. Nadat elk glas was gevuld werd het bruidspaar en hun gasten verzocht te gaan staan en te proosten. Doordat het bruidspaar en de gasten die aan twee lange tafels zaten tegelijkertijd gingen staan om te proosten. Was dit een kippenvel momentje. Kortom een geweldig moment die mooi is vastgelegd.

100th Collection

In de avond wilde het bruidspaar nog met vrienden op de foto. Naast de statische foto’s maakte ik ook paar grappige. En werd de bruid opgetild. Dit had ze niet verwacht en dat is ook goed van haar gezicht af te lezen. En met de hand op de hak maakt de foto af. Geweldig!

99th Collection