Lisa Cunningham

Lisa

Cunningham

1

Number One Wedding Photographer in 2024

Amersfoort

🇳🇱 Netherlands

2024

0

Selected photos in 2024

Number One Wedding Photographer in 2024

Ranking

Senior Member

13 awards left until the Grand Member

26th place in Netherlands

With us

1 year

Studio Name

Fotozoet

Hoi! Ik ben Lisa, een super gezellige bruidsfotograaf uit Amersfoort. Door mijn centrale ligging ben ik in te huren voor door het hele land.

Als je mij als bruidsfotograaf inhuurt voor jullie bruiloft zal ik met alle liefde elk moment voor jullie vastleggen. Ik ben naar mijn eigen idee altijd gezellig aanwezig, maar van veel bruidsparen hoor ik terug dat ze nauwelijks in de gaten hebben gehad dat ik er was. En dat terwijl ik overal met mijn neus bovenop sta natuurlijk om al die onvergetelijke momenten te vangen.

Zelf ben ik in 2013 getrouwd, toen dacht ik nog dat een bruidsfotograaf overbodige luxe was. We hadden toch camera's in telefoons enzo? Nou! Ik zal je vertellen, er is 10 jaar later niets waar ik zo ontzettend veel spijt van heb! Als er 1 ding is wat ik over zou mogen doen, dan zijn het die foto's. Ik doe er dus ook alles aan om jullie dag tot in perfectie vast te leggen! Twijfel dus niet langer, en bel mij snel voor een vrijblijvende kennismaking.

Winning photos

This was a perfect Cinderella moment.

108th Collection

Dat een bruiloft in de herfst zó mooi kan zijn!

106th Collection

Nathalie en Jörgen wilden ontzettend graag hun loveshoot in een gouden graanveld doen. Helaas bleek op de dag zelf het graanveld wat ze vooraf bekeken hadden net die ochtend geoogst te zijn. Na deze flinke teleurstelling gingen we door met onze dag. 's Avonds na het diner besloten we dat we nog wat foto's wilden maken in het licht van de ondergaande zon. We wisten niet hoe de omgeving rond de ceremonielocatie er uit zag, maar tot onze stomme verbazing was er precies om de hoek een graanveld dat nog overeind stond. Kippenvel!

105th Collection

Just pure love that radiates from this photo.

104th Collection

Wat een zomers briesje wel niet met een foto kan doen ;)

103rd Collection

I love it when a couple celebrates excitingly shows their rings after putting them on.

102nd Collection

Wat een geweldig bruidspaar was dit! Ze wilden geen standaard foto's, het liefst alles zo spontaan mogelijk en met een flinke dosis humor. Dus daar gingen we met de foute playlist knallend uit mijn rugtas over dit normaal zo rustige landgoed. En wat een geweldige foto's werden het. Ik weet zeker dat ze hier nog jaren met heel veel plezier op zullen terugkijken.

101st Collection

Whispering to each other what it is you love about them most under a veil always ends up with the most precious pictures.

100th Collection

I just love how Jeroen en Iris completely melted together in this photo. They are so much in love that you can feel it trough your screen.

100th Collection

Love is blind.

97th Collection

Soms heb je als bruidspaar ook gewoon even een momentje voor jullie samen nodig. Zo'n prachtige hoed is dan natuurlijk een perfecte verstopplek.

96th Collection

Pictures with bridesmaides like these just realy make my day. Usualy I edit them out of the photo, but this one was just too funny and the couple loved it!

95th Collection

IntimacyWarriors Paul en Laura, in prachtige jurk van De Bruidszaak, hadden hun weddingshoot bovenop de oranje toren van Hoogtij in Amsterdam. Laura had onderweg naar boven wat last van hoogtevrees maar toen haar ridder op het witte paard Paul, gehuld in een zeer stijlvol Schultz Mannenmode kostuum, daar boven haar in zijn armen opving was alle angst snel vergeten en hadden ze samen de grootste lol. Vanaf de toren hadden ze een spectaculair uitzicht op het IJ, al geloof ik dat ze meer oog voor elkaar hadden. Voor mij als fotograaf was dit natuurlijk een prachtig moment om vast te leggen. En ondanks dat het behoorlijk waaide bleef Laura's kapsel en make-up die vakkundig door MJ's Haar & Visagie gedaan waren perfect zitten. Deze bruid kon niet gelukkiger zijn.

94th Collection

Whilst waiting for the guests to arrive to the ceremony, the bride, groom and I were waiting in the nature reserve close by the ceremony location, making some cute couple photo's. Due to them being super relaxed and open troughout the day, and wearing hiking boots allready, I dared them to jump of the bench together. For a second the bride looked concerned at her dress, then she shrugged and climbed the bench. This amazing shot was the result.

92nd Collection